Sunday, 10 March 2013

kesahnya

Assalamualaikum sahabat sekalian...
Last post kat blog ni bertarikh 5 Nov 2012, hari ni dah 10 Mac 2013. Lama jugak jarak antara 2 tarihk ni, disebabkan tiada mood nak meng'update', tiada kesempatan, tiada wifi, tiada idea dan yang paling penting disebabkan kemalasan, malas fikir nak tulis apa... hehe.


Pre-graduation photoshoot at Tasik Putrajaya



Korang perasan satu benda tak yang berbeza kat gambar tu? Apa? Tu warna jubah aku lain dari yang lain. Haha... Kalau ingat balik masa ni, mesti tergelak sorang-sorang. Al-kisahnye... Masa pergi ambik jubah kat DECTAR, bila dah dapat jubah, terus balik, tak chek pun... Bila sampai rumah, dengan perasaan excited, bukak la plastik jubah tu, niat nak try kan... tapi bila tengok-tengok, eh, koyak laaaa... huhuuuu. Lepas tu compare dengan jubah kawan, eh, warna jubah dah pudarrrr laaaaa. Waaaa... sedeh-sedeh. Terus aku call kawan aku yang sorang ni, boleh pulak dye gelak terbahak-bahak, kurang asam punya kawan. Tak faham ke perasaan aku yang gundah-gulana ni? Kawan-kawan lain pun duk gelak jew... Senget. Tapi, aku pon gelak jugak... Hahaha.

So, keesokanya, pergi ke DECTAR dengan kawan-kawan aku yang sangat prihatin ni untuk tukar jubah lain. But, saiz S dah habis. Kene la jugak mabik saiz M. Hohoho.... Bayangkan, saiz S tu dah cukup basar untuk aku, kalau pakai saiz M, nampak topi dengan jubah je la nanti. Speechless! Nasib baik ada kawan aku yang sanggup tukar jubah, dye bagi aku saiz S, dye mabik saiz M. Terbaik.
Thanks Farara =) Barulah aku boleh senyum dengan lebar.

UKM

Alhamdulilah... 21 Oktober 2012 telah menjadi kenangan yang indah. Bukan senang untuk mengenggam segulung ijazah. Segala pahit-manis, suka-duka selama tiga tahun bergelar seorang mahasiswi telah berakhir dan telah menjadi kenangan. Rindu kan time belajar dulu-dulu??? 



Ini kakak saya. Nama dye Linda. Gambar ni diambil di Taman Syahbandar KT. Bercahaya tak topi aku? Jangan salah faham, itu lampu jalan.

Sekarang semua dah bawa haluan masing-masing. Setiap kisah berbeza.
Good luck in your life friends.

1 comment:

Nik Nur Aisyah said...

kesahhnyerrr yep.. hehe..
smua da p ikut jln bbeza.. tp, smua kngn ttp dhati.. huk2.. sdey2.. missing u! awwww~~